Dynamic tennis

Een razend snel spelletje, u werkt aan uw conditie zonder dat u het doorheeft.

Het is een nog redelijk onbekende, nieuwe makkelijk te leren sport.  Het lijkt een beetje op tennis. Het wordt binnen gespeeld op een badminton-veld, maar het net hangt echter op tennis-hoogte. Het racket is kleiner dan een tennisracket maar ongeveer net zo licht als een badmintonracket. De foam bal is ter grootte van een tennisbal maar veel zachter. Hierdoor is het zeer geschikt voor mensen die problemen hebben met een zwaar racket of te snelle acties. De puntentelling is die van tafeltennis.

Het spel wordt gespeeld door twee of vier spelers. Voor wie het goed onder de knie heeft is het een razend snel spelletje met heel veel mogelijkheden.

U werkt aan uw conditie zonder dat u het door hebt! Rackets en ballen worden beschikbaar gesteld door de vereniging. Op woensdag en vrijdag worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld, waarbij regelmatig wordt gewisseld van partner.  Op donderdag worden ook onderlinge wedstrijden gespeeld maar ook instructie gegeven.

Kosten & informatie

€ 42.00* per kwartaal per persoon. Elke woensdag van 10.30 - 12.00 uur, elke donderdag van 13.30 - 15.00 uur of elke vrijdag van 08.45 - 10.15 uur.

  • De kosten zijn per 1-1-2019
  • Inschrijvingskosten (nieuwe leden) èènmalig € 7,50

Voor alle lessen en tijden kunt u het Programma- en prijzenoverzicht raadplegen.

Interesse of meer informatie?

U kunt bellen met 06 - 49909833 of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.