Het laatste nieuws

 
 
Burendag 2019 Net zoals vorig jaar doen wij ook dit jaar weer mee aan de Burendag op 28 September van 11.00 tot 16.00 uur. Wij promoten dan onze vereniging om nieuwe leden aan te trekken. Beweeg Je Fit staat er niet alleen voor. Ook de andere verenigingen van sportpark Noord zullen zich tijdens deze dag  presenteren. Wij willen de leden, docenten en begeleiders uitnodigen een kijkje te komen nemen. En misschien  zijn er leden onder ons die een sportactiviteit willen demonstreren? De ruimtes (sporthal en instructieruimte) staan tot onze beschikking. Kortom, we laten zien waar onze vereniging voor staat.

Lancering van het eerste ‘Floor is Lava’ speelveld tijdens Burendag op Sportpark Noord

Tijdens de Burendag van Sportpark Noord op zaterdag 28 september wordt het eerste Floor is Lava speelveld ter wereld gelanceerd. In het spel krijgen teams de taak om zo snel mogelijk aan de overkant van het lava ravijn te komen. Dit doen ze door op stenen te springen. Er is alleen één uitdaging: de aanvoerder van het team is de enige die met zijn telefoon kan zien waar de stenen liggen. Het is zijn taak om iedereen met de juiste instructies aan de overkant van het ravijn te krijgen. Gaat het team door het vuur om de snelste tijd neer te zetten? The Floor is Lava maakt gebruik van augmented reality, dat is dezelfde technologie die wordt gebruikt in Pokémon Go. Daarmee wordt een virtuele laag geprojecteerd over de echte wereld, waardoor je ineens dingen ziet die anders niet zichtbaar waren. Dus pak die telefoon uit je broekzak, kom op 28 september naar Sportpark Noord en speel The Floor is Lava! Naast de opening van het eerste Floor is Lava speelveld zijn er nog heel veel andere leuke activiteiten, workshops en clinics op het sportpark te doen. Kijk voor het programma op http://www.s-port.nl/burendag

 

Workshop Veilig Verkeer Nederland Fietsen

Elk jaar zijn er weer (dodelijke) slachtoffers te betreuren onder de fietsers. Daar onder ook veel senioren. Niet omdat ze zich niet veilig gedragen in het verkeer maar omdat een ongeval voor ouderen ernstiger gevolgen heeft dan voor jongeren. VVN (Veilig Verkeer Nederland) heeft een fietscursus ontwikkeld, ‘Het Nieuwe Fietsen’. Geen traditionele fietscursus maar een positieve, gezellige bijeenkomst waar over fietsen wordt gepraat. U krijgt tips en trucs van VVN en de overige deelnemers aan de cursus. Er komen onderwerpen aan bod als: –           Diverse voertuigen op het fietspad –           Jij en de ander –           Vitaal op de fiets –           De fiets Heeft u interesse laat het ons dan weten. Wij zullen dan proberen deze VVN-bijeenkomst ‘Het Nieuwe Fietsen’ naar onze vereniging te krijgen. Als u op deze link drukt info@beweegjefit.nl verschijnt er een mailbericht waarna u alleen nog maar hoeft te verzenden

Tafeltennis

Woensdag 21 augustus van 15.00 – 16.30 uur gaan we starten met tafeltennis. En voorlopig gaan we dit elke woensdagmiddag van 15.00 – 16.30 organiseren. Kom eens kijken of dit voor jou een leuke en gezellige sportieve activiteit is.

Dansen

Een leuke nieuwe activiteit die we op willen starten is “dansen”.  We hebben hiervoor een uitstekende enthousiaste docente gevonden. Het zal om een mix gaan van Jazz -, Street -,Steps en Freestyle dansen. U kunt uw voorkeuren kenbaar maken bij de docente ook als uw voorkeur niet genoemd wordt. We gaan beginnen met een drietal inloopsessies waar u vrijblijvend kunt proeven wat deze verschillende vormen van dansstijlen inhouden.