Dynamic Tennis

Dynamic Tennis.

Een razend snel spelletje, u werkt aan uw conditie zonder dat u het door heeft.

 

Het is een nog redelijk onbekende, nieuwe makkelijk te leren sport.  Het lijkt een beetje op tennis. Het wordt binnen gespeeld op een badminton-veld, maar het net hangt echter op tennis-hoogte. Het racket is kleiner dan een tennisracket maar ongeveer net zo licht als een badmintonracket. De foam bal is ter grootte van een tennisbal maar veel zachter. Hierdoor is het zeer geschikt voor mensen die problemen hebben met een zwaar racket of te snelle acties. De puntentelling is die van tafeltennis.

Het spel wordt gespeeld door twee of vier spelers. Voor wie het goed onder de knie heeft is het een razend snel spelletje met heel veel mogelijkheden.

U werkt aan uw conditie zonder dat u het door heeft! Rackets en ballen worden beschikbaar gesteld door de vereniging. Op de speeldagen woensdag, donderdag en vrijdag worden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld, waarbij regelmatig wordt gewisseld van partner.

Nog geen ervaring met het spelletje, geen probleem, tijdens het spelen word er met plezier door de ervaren spelers uitleg gegeven en ervaring uitgewisseld.    

Kosten & informatie

 
  • Speeldagen
  • Donderdag van 14.00 – 15.30 uur
  • Vrijdag van 08.45 – 10.15 uur.
 
  • Voor Seizoen het 2023 – 2024 is het € 42.00* per kwartaal per persoon.
  • Er zijn geen inschrijvingskosten.
     
error: Content is protected !!